karper kinder shirts

Karper Kinder Shirts

De kinder shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, zwart en groen en zijn gemaakt van 100% katoen en hebben dus een ideale pasvorm voor kinderen.

De Karper Kinder Shirts van CarpFeeling zijn verkrijgbaar in verschillende junior maten speciaal voor de kleine vissertjes:

  • 98/104     ( 3 tot 4 jaar)
  • 110/116    ( 5 tot 6 jaar)
  • 122/128   ( 7 tot 8 jaar)
  • 140/146   ( 9 tot 11 jaar)
  • 152/158   ( 12 tot 13 jaar)
  • 164/170   ( 13 tot 14 jaar)
Verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Designs

De Karper Kinder Shirts zijn voorzien van verschillende unieke designs welke speciaal ontworpen zijn voor op de babykleding. Zo zijn de bekende designs zoals ‘Chew on This, Karper, Girly en Karperkop extra small aangepast. Dit zorgt ervoor dat we deze gave designs ook op de kinderkleding in diverse kleuren kunnen drukken.

Als extra design kan je bijvoorbeeld kiezen uit de tekst ‘Ik ga later karpervissen, net zoals mijn papa’  en ‘Ik ga later karpervissen, net zoals mijn opa’ welke heel toepasselijk is voor onze toekomstige vissertjes. De designs zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en de kleur van het shirt ( groen, zwart en roze) kan je geheel zelf kiezen naar eigen keuze.

Voor de trotse opa of papa!

Combineren

De shirts zijn ideaal te combineren met de andere kleding uit het assortiment kinderkleding. De speciaal ontworpen designs zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in de gehele collectie in de kinderkleding. Check dan ook zeker de roze, witte en groene baby rompertjes of onze baby slabbetjes.

Binnenkort meer nieuws over de kinderkleding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.