Here we are!

Rompers Karpervissen
Kinderkleding karper

Soms is het tijd voor wat nieuws en we zijn dan ook trots om ons nieuwe bedrijf Original Carp Clothing aan jullie voor te stellen. KarperKledingKopen.nl heeft namelijk een nieuwe start gemaakt waar we de komende tijd in de webshop veel van gaan terug zien. Zoals jullie al gewend van ons waren zal onze aandacht de komende tijd vooral gericht zijn op kleding en gadgets voor zowel karpervissers als de niet karper vissers. Een kledingstijl die ontworpen wordt met unieke en eigentijdse designs met aandacht voor uiterst comfortabele kleding waardoor de kleding perfect is voor zowel aan de waterkant als vrijetijdskleding.

Winactie Karpervissen kinderen
 🤟 Welk boefje past dit rompertje?  🤟 

Wat moet je doen?
 👉 Ga naar onze Facebookpagina
 👉 Like & share deze post
 👉 Tag iemand met een boefje
 👉 De winnaar wordt bekend gemaakt op 17 september a.s. op onze
Facebookpagina!

Achter de schermen zijn we hard aan het werk aan nieuwe Original Carp Clothing producten welke geheel een andere richting op zullen gaan van wat jullie tot nu toe gewend van ons zijn. Zo zijn ook onze nieuwste baby rompers vorige week online gegaan. Vanaf volgende week zijn ze ook verkrijgbaar in de grijze kleur! Om jullie een beetje nieuwsgierig te maken kan ik wel al een klein geheimpje verklappen.👇 

Original Carp  Clothing

We onderscheiden ons van andere webshops door de scherpe en lage prijzen waardoor het interessant en leuk blijft om onze producten te bestellen. Een geheel eigen uniek design waar ieder mee gezien kan worden. Hou dan ook zeker onze facebookpagina in de gaten en don’t forget to like it!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.