Piss off your mate

Breamking

Het design Breamking hebben we eens opnieuw onder de loep genomen.  Omdat er altijd wel vissers zijn die altijd en overal brasem weten te vangen wat vaak nog je vismaten zijn ook, hadden we het shirt ‘Breamking’ al een tijdje in ons assortiment. Vanaf het moment dat jij dit shirt mag dragen is, er geen twijfel meer mogelijk wie de echte brasem koning is!

shirts karpervissen
Het shirt Breamking dat al een tijdje verkrijgbaar is.

Woman

Echt heel vrouwelijk was het shirt niet echt, dus was er werk aan de winkel! Vanaf nu is het dan ook beter om als vrouw ook maar geen brasems meer te vangen met de komst van het shirt ‘BreamQueen’. Wil je je vismaat nog meer in de zeik zetten? Niks is grappiger dan je vismaat in een ‘BreamQueen’ te zien  🤣  🤣 

shirt karpervissen
That’s not the spirit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.