Pimp your own Shirt

Zoals voor vele vaders die geregeld aan de waterkant vertoeven is het een droom om je passie te delen met je zoon of dochter. Helaas zijn mijn kinderen niet echt weg van het vissen, maar op een mooi zomer weekend vinden ze het heerlijk om een nachtje mee te gaan en de waterkant om te toveren tot een soort camping. Voor mij is dit dan ook meer dan genoeg en wat niet is kan altijd nog komen!

Inmiddels is er dan ook genoeg kleding voor de allerkleinste te vinden op de markt en natuurlijk doen wij ook mee. Al een tijdje hebben wij junior joggers en junior shirts in onze collectie. Om de collectie helemaal compleet te maken heb je nu de mogelijkheid om je junior shirt met de naam van je kleine spruit te laten drukken, hoe gaaf is dat? Erg leuk om te krijgen, om te geven of gewoon lekker voor je eigen kids. Op deze manier is het meegaan met papa/mama of opa wel erg leuk!

De junior shirts zijn verkrijgbaar in de maten 104 t/m 164 in de kleuren zwart, olive en roze. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwart shirt met de in Neon Purple naam van jou lieve prinses? Of juist het stoere olive shirt met een Metalic Silver bedrukte naam? Geweldig toch?

Mocht je de naam graag op de rug hebben, een andere kleur of een ander design dan is dat zeker mogelijk. Neem even contact met ons op en dan regelen wij de rest! Natuurlijk zijn we nog lang niet klaar met het uitbreiden van onze kindercollectie, houd onze facebookpagina dan ook goed in de gaten!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.