Goodbye 2020, Hello 2021!

Zo raar dat het jaar voorbij gevlogen is, zo raar is het jaar begonnen. Het vuurwerk was zoals we hadden verwacht natuurlijk geen spektakel (bij ons in het kleine Zeeuws-Vlaanderen) en gezelligheid bleef bij ons eigen knusse gezinnetje. Als Original Carp Clothing mogen wij absoluut niet klagen wat betreft het jaar 2020. Als net geboren bedrijfje zijn we heerlijk aan de weg aan het timmeren en hebben al vele klanten weer gelukkig mogen maken. We hopen dan in het jaar 2021 heerlijk op deze voet verder te gaan.

Één van de mooie vangsten van 2020!

Plannen

Natuurlijk staan we niet stil en staan er veel leuke dingen op de planning. Zoals je wellicht gezien hebt hebben we sinds kort ook stickers in ons assortiment. Op dit moment alleen van het design Carp Warrior, maar we kunnen ons zo voorstellen dat je misschien ook jouw tacklebox wil pimpen met stickers van al onze andere designs. Deze komen dan ook binnenkort in de webshop. Niet alleen voor op de tackleboxen maar ook voor op je auto bijvoorbeeld. Hoe gaaf is dat?

Bait Bucket Carp Warrior

Joggers

Een tijd geleden hadden we joggers in de webshop staan en deze zijn behoorlijk hard gegaan. We zijn al een tijdje op zoek naar gave joggers en zijn volop aan het testen. Ook deze zal je binnenkort in de webshop kunnen vinden in verschillende maten en kleuren.

Custom bedrukking

We zijn hier al een tijdje actief in maar helaas nog niet bekend bij iedereen. Wij drukken namelijk ook op aanvraag, zowel particulier als voor bedrijven. Custom bedrukkingen zijn bij ons niet duurder als je ze per stuk besteld, dat zien we helaas wel eens anders. Mocht je als bedrijf bestellen met grotere aantallen dan passen we onze prijs uiteraard aan naar een voordeliger prijs. Check onze portfolio om te kijken wie jouw al voor gingen!

Mondkapjes met custom bedrukking

Wij wensen jou een liefdevol en gezond 2021 en een visrijk jaar. Laat het ons weten als we iets voor jou kunnen betekenen!

Liefs Edwin en Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.