Goede voornemens

En daar gaan we weer, een nieuw jaar met nieuwe kansen. Elk jaar een lijst aan goede voornemens welke bij voorbaat al gedoemd zijn om te mislukken. Afgelopen jaar stond in het teken van corona en ik weet niet hoe het bij jullie zit maar persoonlijk merk ik wel dat dit jaar goede voornemens hebben nog moeilijker is. Het gevoel van stil staan omdat we nog zo weinig mogen en kunnen🙄 😔

We hadden liever de mondkapjes niet in de shop gezien!

Strak in het pak

Afvallen of een gezonde leefstijl blijft altijd wel op 1 staan bij de meeste maar als ik naar mezelf kijk heb ik dat nog zelden kunnen afstrepen. Misschien zijn de corona kilo’s nu wel een stapje in de goede richting. Een gezonde leefstijl is belangrijk maar geen zorgen, onze kleding gaat tot xxxxl!😁

Naar de waterkant

Misschien mag je afgelopen jaar al niet klagen maar meer naar de waterkant is altijd een mooi voornemen. Veel dingen mochten niet meer dit jaar en helaas zijn we er nog niet. Godzijdank hebben we altijd mogen blijven vissen! Je moet er toch niet aan denken dat je vanwege een lockdown niet meer kan gaan vissen?

Blijf gezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.