Top 5 Carp Clothing Must Haves

carp clothing

De echte bikkels zitten aankomend weekend weer heerlijk aan de waterkant en sommige kiezen er liever voor om lekker thuis bij de kachel te blijven. Niks mis mee, even tijd om je spullen eens op te ruimen, schoon te maken en heerlijk het internet afstruinen voor nieuwe gadgets. Baal jij ook zo dat de beurzen dit jaar niet doorgaan? Persoonlijk was ik altijd van de partij om nieuwe gadgets te scoren en te proeven van de geweldige sfeer die er altijd hangt. Pak lekker je koffie erbij …….We hebben de echte must haves van OCC voor je verzameld in één overzicht.

1# New Design Carp Warrior
Ons design Carp Warrior is ontworpen door onze lieve vismaat Jimmy Lammens. Ondanks dat we vele ideeën op de tekentafel hadden liggen, maakte we graag even tijd voor dit gave design. Het is een uniek en gaaf design geworden welke zowel voor aan de waterkant als in je vrije tijd ontzettend gaaf is. Het design is verkrijgbaar als hoodie en shirt in verschillende kleuren en verschillende kleuren opdrukken. De shirts hebben een regulair fit en de hoodies zijn verkrijgbaar in de Basic hoodies en Premium hoodies. Tevens kun je dit design bestellen als sticker waar ik straks op terug kom en om het af te maken hebben we nu ook de Carp Warrior Bait Buckets. Helemaal cool is dat je dit design kan bestellen als bundle deal om nog voordeliger uit te zijn

karperkleding
Carp Warrior

3# Staffelkorting Shirts
Op zoek naar karpershirts met kwaliteit en ook nog eens gave designs? Die hebben we zeker in de webshop staan maar met de staffelkorting wordt het nog leuker. Hoe meer je stapelt hoe voordeliger je uit bent. Zo hebben we ook in de outlet store meerdere producten staan met hoge kortingen. Omdat dit de uitverkoop is hebben we helaas niet meer alle maten voor je. Check ze hier!

3# Carp Stickers
Zoals ik al eerder schreef hebben we nu ook stickers, Op dit moment zal je zien dat we alleen het design Carp Warrior in onze shop hebben staan. Maar wees niet getreurd, binnen enkele weken gaan we de stickers behoorlijk uitbreiden. Om het spannend te houden ga ik nog even niet vertellen welke dit gaan zijn. De stickers zijn ideaal om je tacklebox te pimpen maar zijn uiteraard ook geschikt voor buiten zoals op de auto of kar. Ze zijn verkrijgbaar in de maten S (Breedte 10 cm x 9 cm hoog) en de maat M(Breedte 28 cm x 25 cm hoog)

carp stickers
Geleverd op een transparante backing zodat je hem perfect kan positioneren.

4# What’s happened to the world?
Dit design is ontworpen doordat Corona heel de wereld inmiddels goed op zijn kop gezet heeft. Een design welke super cool in je vrije tijd draagt maar ook supergaaf is aan de waterkant. De hoodies zijn verkrijgbaar in de Basic kleuren olive en bruin, de zwarte Premium hoodies en de Raglan hoodies en natuurlijk als shirts in verschillende kleuren.

5# Custom Clothing
Natuurlijk hebben we harstikke gave designs in de webshop staan maar we kunnen ons zo voorstellen dat je graag je naam op je karper kleding wilt hebben. Of juist een ander design dan je gewend bent van ons. Dit is voor ons geen probleem, stuur ons even een mailtje of een facebook berichtje en we sturen jouw dezelfde dag nog een voorbeeldje met wat jij in gedachten hebt. Helemaal akkoord? Dan sturen we het dezelfde dag nog op naar je. Check onze portofolio om te kijken wie jou voor zijn gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.