Wash Rules

Nadat je winkelwagen is voltooit en nieuwsgierig na het resultaat bent hoef je gelukkig niet lang te wachten op je pakketje. Wij verzenden jouw pakketje zo snel mogelijk waardoor je zo snel mogelijk naar de waterkant kan vertrekken. Wij doen er natuurlijk alles aan om onze kwaliteit zo goed mogelijk te houden maar met de juiste handelingen en het lezen van deze blog, weet ik zeker dat je nog langer kan genieten van jouw kleding!

Belangrijk is dat na het drukken je het de eerste 24 uur niet gaat wassen zodat je opdruk kan uitharden. Als je je bestelling laat verzenden is voor jouw deze stap helemaal niet van belang. Maar omdat je je bestelling ook kan ophalen, kan het wel eens gebeuren dat je je bestelling binnen 24 uur hebt. Maar geen zorgen, ik vertel je dat heus nog wel als je je bestelling op komt ophalen.

karper kleding

Omdat onze kleding voor het drukken nog niet gewassen is, kunnen deze nog wat kleurstoffen afgeven. Daarom adviseer ik ook altijd (als je geen carpy onderbroeken wilt) om je kleding de eerste keer even apart te wassen.

Misschien zijn de volgende tips voor je vrouw maar toch…..

  • Kleding houdt het liefst van een handwas maar even eerlijk……hier hebben we toch helemaal geen tijd meer voor in deze hectische tijd. Ik snap je heus……..Gelukkig mag je de meeste kleding op 30 of 40 graden wassen. Onze opdrukken zijn geschikt om te wassen op 60 graden dus kijk altijd even in het label op hoeveel graden je jouw kledingstuk kan wassen.
  • Wist je dat als je je kledingstuk binnenstebuiten wast de opdrukken nooit in contact kunnen komen met ritsen etc?
  • Droger? NEEEE. Zoals daar de meeste kleding niet van opknapt, zijn daar de opdrukken behoorlijk allergisch voor. Gewoon lekker ouderwets ophangen dus!
  • I know…..kreukels zijn echt not done.maar als je een opdruk strijkt gaat het er echt niet beter op worden. Keep it simpel…….strijk gewoon om de opdruk heen. Kan je echt niet laten? Vouw dan het kledingstuk binnenstebuiten en strijk met een lage temperatuur.
karperkleding

Belangrijk: In onze webshop staan ook opdrukken in het glinsterend goud, deze mag je echt niet hoger dan 30 graden wassen.

Leuke foto van jouw bestelling? Wij zijn erg benieuwd!
Stay Safe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.