Bedrijfskleding bedrukken

Inmiddels zijn wij ook actief als persoonlijke textielbewerker voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Bedrijfskleding zoals werkkleding en teamkleding zorgt voor een professionele uitstraling en herkenning van jouw bedrijf.

Fijne Feestdagen

persoonlijk contact

Naast kwaliteit vinden wij persoonlijk contact ook enorm belangrijk. Hierdoor hebben wij er ook bewust voor gekozen geen software module te activeren waar u zelf aan de slag moet. Je geeft ons gewoon jouw wensen door en wij gaan aan de slag voor je! Dit kan natuurlijk via het contact formulier, maar ook aan de telefoon of via direct messaging via social media kunt u ons bereiken. Na het doorgeven van u wensen krijgt u eerst een digitale versie opgestuurd waarna we na goedkeuring een offerte zullen opmaken. Heb je nog geen idee wat je exact wilt? Dan kunnen wij dit ook doen voor je. Dit kan zijn met een bestaand logo een design maken of met een logo een custom design maken voor jou team. Natuurlijk maakt het ons niks uit of dit nu om 1, 10 of 100 kledingstukken gaat!

Tot slot

Is jouw bedrijf dus op zoek naar nieuwe bedrijfskleding of teamkleding? Neem dan gerust contact met ons op om jouw wens met ons te bespreken. Niets is te gek voor ons en we helpen je dan ook graag verder.

Bekijk onze portfolio om alvast in sfeer te komen!