Coming Soon……

Kinder Karperkleding

Misschien heb je het al ergens voorbij zien komen dat afgelopen weekend op de beurs Carp Zwolle ons nieuw assortiment welke uit kinderkleding en babykleding bestaat zijn intrede heeft gedaan. Inmiddels zijn er al menigte die kunnen genieten van onze nieuwe kinderkleding. Natuurlijk zijn we achter de schermen hard aan het werken om deze ook snel online te kunnen bestellen.

Stoere kinder karperkleding

Het nieuwe assortiment ‘kinderkleding’ is ontworpen met de gedachte dat het nog leuker wordt om met papa mee te gaan vissen. De stoere kinderkleding van CarpFeeling is stoere kleding voor onze toekomstige karpervissers met speciaal ontworpen gave designs. Bij alle kleding kan je een design uit ons assortiment naar keuze kiezen en de kleding is de kleuren zwart, groen roze te verkrijgen. Het assortiment kinderkleding zal voorlopig bestaan uit:

  • Rompers
  • Slabbetjes
  • Shirts
  • Hoodie + Jogger

De allerkleinste

Ook voor de allerkleinste onder ons hebben we babykleding in ons assortiment. Hoe leuk is het niet om je vismaat die binnenkort papa wordt of net papa is een gaaf cadeau te geven zoals een slabbetje, romper of een shirtje met een design waarbij het karpervissen centraal staat.

 karperkleding kinderen
Houd onze webshop, website en onze facebookpagina goed in de gaten want deze geweldige range gaat binnenkort online!

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *