MAXVISSEN is een bekende naam onder de YouTube community van vissers. Bestaande uit Nick, Bart, Mitchell en Carina . Met hun enthousiaste persoonlijkheden en kennis in de hengelsport hebben zij een trouw aantal abonnees op weten te bouwen die hun video’s volgen voor tips, trucs en avonturen op en aan het water. MAXVISSEN heeft een passie voor vissen en deelt deze graag met zijn volgers op onder andere hun youtubekanaal met elke maand wel een of meerdere video’s. Karpervissen en roofvissen staan hoog in het vaandel op alle mogelijke manieren. Zowel winter als zomer.
Als een blijk van waardering en om hun naam verder uit te breiden, heeft MAXVISSEN nu een lijn van merchandise kleding gelanceerd. Van stijlvolle t-shirts en warme hoodies tot aan jassen broeken en windjacks, deze kledingstukken zijn perfect voor elke visliefhebber en weertype. Wie er strak bij wilt lopen langs de waterkant moet zeker onze merchandise is bekijken. De ontwerpen zijn uniek en kenmerkend voor MAXVISSEN.
Bestel nu en word onderdeel van de MAXVISSEN-community!
44.95
44.95

Max vissen.nl

Joggers Max Vissen.nl

44.95
59.95
44.95
79.95
44.95

Max vissen.nl

Polo Max Vissen.nl

31.95

Max vissen.nl

Beanie Max Vissen.nl

16.95
29.95
7.95
39.95
Om je beter en persoonlijker te kunnen helpen, maken wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil jij meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy.