Welkom bij Original Carp Clothing

Wat fijn dat wij jou hier treffen, omdat wij zelf vertrouwen een belangrijk iets vinden zullen wij ons eerst eens even voorstellen! Wij zijn al enige tijd trotse eigenaar van Original Carp Clothing, een webshop met kleding welke gerelateerd is aan de hengelsport. Persoonlijk hebben wij een gezamenlijke hobby ‘karpervissen’ en brengen dan ook heel wat uurtjes door aan de waterkant. 

Ons bedrijf kijkt iets verder dan de geweldige en stoere karpervissers onder ons en bij het shoppen in onze webshop vindt je dan ook kleding en gadgets voor zowel karpervissers als niet karper vissers. De kledingstijl van Original Carp Clothing wordt ontworpen met unieke en eigentijdse designs met aandacht voor uiterst comfortabele kleding waardoor de kleding perfect is voor zowel aan de waterkant als vrijetijdskleding.

Onze gadgets en babykleding zijn echte musthaves voor de toekomstige karpervissertjes, kersverse vaders of ideaal als perfect verjaardagscadeau. Zo kan je in de webshop de merchandise van Carpfeeling shoppen waaronder hoodies, shirts en caps. Naast de unieke en gave kleding van CarpFeeling is Original Carp Clothing hard aan het werk achter de schermen zodat we binnenkort de nieuwe OCC producten kunnen gaan lanceren.

We onderscheiden ons van andere webshops door de scherpe en lage prijzen waardoor het interessant en leuk blijft om onze producten te bestellen. Een geheel eigen uniek design waar ieder mee gezien kan worden. Hou dan ook zeker onze facebookpagina of instagram in de gaten en don’t forget to like it!

We begrijpen natuurlijk ook dat je soms iets voor ogen hebt wat wij niet in de webshop aanbieden. Wij bieden tenslotte producten aan welke wij denken ontzettend gaaf te zijn, maar door jouw ogen misschien net niet wat het zou moeten zijn. Ook dit is geen probleem bij Original Carp Clothing. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen met ons, wij reageren meestal vrijwel direct op al jouw vragen.

Veel plezier in onze webshop en graag horen we van je bij vragen, opmerkingen of klachten.

Grtz Edwin en Patricia
Original Carp Clothing

Patricia van Waes
Eigenaar - Verkoop & administratie

Edwin Stoffels
Eigenaar