Camo Karper shirts

camo karper shirts

Binnenkort wordt onze webshop uitgebreid met vette camo shirts. Ik hoor je denken ….zijn er dan nog niet genoeg kleuren verkrijgbaar in de webshop? Tja, we maken het er niet makkelijker op 🙂 Gelukkig helpen we je graag bij het maken van jouw keuze bij je bestelling.

Diverse kleuren karper shirts

Onze camo shirts (140 gram/m2) zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een regular fit waardoor het shirt heerlijk draagt. Het leuke aan dit camo shirt is dat ze ook trendy en casual zijn zonder opdruk. Je hoeft ze dus helemaal niet met opdruk te bestellen. Maar om de shirts wat persoonlijker te maken of meer carpy kan je kiezen voor een shirt met onze gave opdrukken.

Keuze met of zonder opdruk

Soms is het lastig om de juiste maat te bepalen aan de hand van de productinformatie. Het kan nu eenmaal voorkomen dat het ene merk anders valt dan het andere merk. Ga er dan ook niet standaard van uit dat de maat M van het ene merk ook een maat M is van het andere merk.

  • Maat S Breedte 50 cm Lengte 70 cm
  • Maat M Breedte 53 cm Lengte 72 cm
  • Maat L Breedte 56 cm Lengte 74 cm
  • Maat XL Breedte 59 cm Lengte 76 cm
  • Maat XXL Breedte 62 cm Lengte 78 cm

Kleding bedrukken
Zoals je vast al voorbij hebt zien komen bedrukken wij ook teamkleding en bedrijfskleding. Natuurlijk behoren deze gave camo shirts ook tot de collectie om te bedrukken voor jouw bedrijf of team. Dus is jouw bedrijf op zoek naar nieuwe bedrijfskleding of teamkleding? Neem dan gerust contact met ons op om jouw wens met ons te bespreken. Niets is te gek voor ons en we helpen je dan ook graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om je beter en persoonlijker te kunnen helpen, maken wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil jij meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy.