Top 5 Karper Hoodies

Het is alweer september en dat betekent dat de herfst niet meer lang op zich laat wachten. Regen, wind en kou…..kou jij ervan of heb je liever het zonnetje? Lees in onze blog meer over onze karper hoodies!

#1 Junior Karper Hoodies

Binnenkort kan je in de OCC shop onze nieuwe Junior Hoodies bestellen. Nieuwe designs en nieuwe kleuren en zelfs te combineren met de nieuwe junior joggers. Kan je niet wachten? We horen je graag om te bespreken welke mogelijkheden er al zijn. Coming soon……..

Karper kleding junior
Binnenkort verkrijgbaar!

#2 CarpFishing is a way of life

De naam zegt het al, karpervissen is a way of life. Met deze hoodie kun je helemaal in stijl aan de waterkant komen. Je kan ze bestellen tot maat 3Xl maar we kunnen ze voor je bestellen tot maat 5Xl. We horen je graag! Verkrijgbaar in de Basic Hoodie en de Premium hoodie.

CarpFishing is a way of life!

#3 Long sleeves

Misschien wil je helemaal niet dat het kouder wordt en heb je even tijd nodig om te wisselen van je favoriete shirt naar een dikke warme hoodie. Gelukkig houden wij naast de kwaliteit ook rekening met comfort. Onze hoodies zijn hebben dan natuurlijk ook een comfortabele fitting. Onze longsleeves zijn voor jou dus een ideale oplossing om naar de winter toe te gaan. Check onze longsleeves hier.

Waarom kiezen voor een Premium of Basic Hoodie?

De hoodies in de kleuren olive, bruin en light pink zijn onze Basic Hoodies. Deze karper hoodies hebben een goede kwaliteit en zijn heerlijk om te dragen tijdens het karpervissen. De hoodies in de zwarte kleur zijn onze Premium hoodies en zijn gemaakt van het zogenaamde PTS Stof. Hierdoor zijn ze net wat zachter en warmer dan de Basic Hoodies.

#4 Christmas Karper Hoodie

Het duurt nog even maar voor je het weet zit je weer aan het verplichte kerstdiner met je schoonouders. Om je alvast een beetje in de sfeer te laten komen hebben we onze Christmas Hoodies weer uit de kast gehaald. Ze zijn uniek, gaaf en ondanks je niet kan vissen voel je je toch een beetje carpy. Ze zijn verkrijgbaar in het design Jingle Boilie , I’ll be home for christmas en Carping This Christmas.

Jingle boilie

#5 Soft shell Jacket

Inmiddels zijn ze al verkrijgbaar als Pre order, dit omdat we de jackets niet op voorraad hebben liggen en nog niet helemaal tevreden zijn over ons design voor de jas. Toch drukken wij er meerdere per week voor karpervissers en bedrijven welke zelf een design hebben. Heb jij nu ook een design welke jij graag op deze gave jas zou willen? Dan horen we je graag om voor jou alvast aan de slag te gaan.

Soft Shell Jacket!

Binnenkort verschijnt onze thermokleding. En gaan we je meer vertellen over warm de winter door te komen. Benieuwd? Hou onze facebookpagina goed in de gaten!

Coming soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om je beter en persoonlijker te kunnen helpen, maken wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil jij meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy.